Sunday, April 26, 2009

++ KaLaH BeRGaYa ++

++ KaLaH BeRGaYa ++

++ kira2 50 000 penyokong kelantan membanjiri stadium bukit jalil ++

++ ramai giler ++

++ x cukup kerusi la plak....len kli bile lawan kelantan, harap2 pihak penganjur kena prepare awal2 tempat duduk tu....++


++ perasmian pembukaan ++



++ nampak x ruang kosong kt ujung sane tu?? tu la divider antara penyokong kelate ngan selangor...takut gusti la plak kt situ ++


++ antara penyokong selangor yg cikit je tu ++



x nk ckp byk r....dlm mood prust lg ne....ape2 pun match tu mmg dikuasai kelantan (60:40)...tp nasib mmg x menyebelahi Kelantan...tahniah Selangor..kite jumpe di PIALA MALAYSIA plak !!!!
STATISTIK PERLAWANAN

KELANTAN SELANGOR

1 JARINGAN GOL 1

1 PENALTI 4

20(6) PERCUBAAN TEPAT 12(10)

3 KAD KUNING 0

0 KAD MERAH 0

29 KEKASARAN 11

3 SEPAKAN SUDUT 6

3 OFSAID 7

5 PENGUASAAN DISELAMATKAN 5

" Saya tidak sangka Kelantan bermain dgn sebegini bagus. Saya ingat kami boleh menewaskannya dgn mudah melalui jaringan 3-0. Tetapi mereka memberi tentangan sengit sebelum kami berjaya bangkit semula pd masa tambahan. Memang kami sudah bersedia berdepan penentuan sepakan penalti sejak dr suku akhir lg "

JURULATIH SELANGOR- K DEVAN

"Bola sepak memang kadang kala kejam(penalti). Tetapi pemain saya sudah bermain bersungguh-sungguh dan memang tiada alasan utk kalah sebenarnya. Semasa penentuan sepakan penalti, ramai pemain menolaknya. Apa pun saya berpuas hati dgn permainan yg ditunjukkan anak buah saya"

JURULATIH KELANTAN- PETER BUTLER

p/s......mujurlah Man United menang 5-2 ngan Tottenham


Share This

4 comments:

hamdan al-kandahlawi said...

aik..awat kelantan bnyk kekasaran ni..

hehe.masa nk g pwtc ni..terjmpe la segerombolan penyokong kelantan naik lrt..ramai giler.penuh gerabank tuh.huhu..bagus2,.semangat yg luar biasa.

satujek kureng..sikap yg dtunjukkan..kurang enak.moga2 len kali penykg2 yg baik2 cm wan hafiz akan memenuhi stadium :D

WAN HAFFIZ said...

biase r tu....sume yg wat kekasaran tu biase nye kurang kasih sayang mak bapak...mrk buat sume tu cume nk menarik perhatian org lain supaya amik kisah kt die...hehehehe..insyaAllah sume nye baik2....yg penting kejesame....

Mohd Hasifi said...

xpe apih..jgn brsedih..nnt n9 tlong klahkn slngor ye..hehe

Hanif Amir said...

bak kate hasbullah awang kt tv1(klu x slap), game agk mmbsankan. tp tgk klate v slngr smlm bleh than gak cume palang gol tlh mernapkan impian mnjulang piale FA (indraputra nye pnlti). hihihi

Designed By Blogger Templates