Thursday, March 19, 2009

aKHiRnYa SeMpUrNA....

aKHiRnYa SeMpUrNA....

++BUDAK2 SEKOLAH MASE PERASMIAN++

++ EH...SAPE TUE???? ++




++EMM..SEDAPNYE...++


++ X SIA2 AK WAT TABUNG NE..HEHE ++


++ MACAM NE CITER NYE KLU SAUDARA NAK TAU..BUKAK PAGE 15..++

sedar x sedar, dh abis upenyer program Minggu penghayatan Bumi Palestin..cepat sungguh..banyak bende yg ak belajar..dari A sampai la B...memang r rase ringan ckit beban di kepala ne lpas abis event..tp rase sedih r plak..banyak sangat kenangan pahit...maybe ne je la event yg terawal dan terakhir yg ak conduct..pas2 ne mungkin just komiti2 biase je kot...malas btul nak pi sana...pi sini...terganggu xtvt harian....bola pun dah lama ak x main...studi x stat agi..PI STUDI FAIN OOI....KITE DAH LAMBAT DH NE....
apa2 pun,ak tetap berasa bertuah krn diberi peluang utk turut serta dlm program ne..lebih2 lg event ne pasal palestin...ne isu sejagat dan melibatkan seluruh umat Islam..dan bukan setakat minggu je...tetapi setiap mase kite kena sedar bahawa palestin skang masih ditindas Israel...selagi itu..kita mesti berjuang bg mempertahankan Palestin..jgnla kite terus lupakan pasal Palestin lpas abis event ne...
skang ne sibuk ngan tutorial & esenment plak..satu habuk pun ak x wat agi...mid term xm esok...dh la due paper...dapat separuh pun jadila...skang ne tumpu kat studi je kot..malas betul nak pikir bende2 lain..menyusahkan ak jer..yang penting bola tetap bola...
HAIYA BI JIHAD !!!!!! SAVE PALESTINE !!!




Share This

8 comments:

..: nurafaz :.. said...

syabas wan apih..syabas..

jgn ponteng kelas lagi tau..hehe ^_^

teruskan perjuangan hingga ke titisan darah terakhir...~~

~aida~ said...

betol2...

jangan ponteng kelas da yek....

abe we...
abe lupo sesuatu kan??
mana movienye...???
hehehe

Aizuddin said...

yaaaa....
kita dah ada seorg AD yg berjaya...
konpem2 kena involve dlm event seterusnya nnt...

HafizuddinPirus said...

Assalamualaikum WBT.

Surat Dari Usrah

Dengan ini Institusi Usrah melantik Wan Mohd haffiz sebagai Director MPU(Minggu Pengahayatan Und...) Maka anda tidak boleh menolak kerana sudah pun dipilih.(hehe) Bila tu agaknya?

Terima kasih

exodes said...

ape abg din ngarut tuh?
ish3~
errr...
aida...
tuan nye movie ak... bkn hapiz...
tumpang ltak kt lap apiz je...

WAN HAFFIZ said...

insyaAllah x ponteng klas agi...wat2 lupe ade la..
ahaa..zulthaqif x puas ati..aida mintak r ngan mira..apih dh bg ari tu kt die..
lepas2 ne kompem dh x nk wat event agi..sekadar jd komiti2 biase je kot..malas nk ponteng klas agi...

..: nurafaz :.. said...

erm..
wat2 lupe ek wan apih..hehe..

aida..lupe plak..
movie tu de kat mira..
leh minta kat mira je..
tp xtau ar if depa2 de lagi ke..

.: F@!n :. said...

bajet jer zul tu

Designed By Blogger Templates